Phone Casa – nieuwste smartphones, tablets en laptops

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:30 u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • € 7,95 voor bestellingen onder de €250 ,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van diverse verschillende pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Online betaal je met iDEAL, creditcard (we accepteren Visa of Mastercard), Apple Pay of een handmatige overboeking.

In ons kantoor betaal je gemakkelijk met je pinpas, creditcard, contant geld.

Wil je een product reserveren en ophalen bij ons op locatie? Dan betaal je vooraf online. Betalen in termijnen of betalen aan de deur is niet mogelijk.

Binnenkort accepteren wij ook geselecteerd Crypto coins.

Binnenkort beschikbaar en meer informatie beschikbaar.
Ja, je kan op afspraak langskomen en contant betalen op ons locatie tot een hoogte van max 3000 euro. Als je je bestelling vooraf online plaatst om hem op te halen, betaal je vooraf online. We accepteren geen contante betalingen aan de deur of bij het postkantoor.
Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.
Retour zendingen zijn op eigen kosten. Je product kun je verpakken in de originele verpakking. Verzend je product in een stevige doos die je goed afsluit.
Zodra we je bestelling hebben verzonden, sturen we de factuur altijd per mail als bijlage van je verzendbevestiging. Je kunt je facturen ook downloaden in je besteloverzicht in Mijn Phone Casa. Heb je de bestelling net geplaatst? Wacht dan tot je bestelling verzonden is. Hierna ontvang je de factuur in de verzendbevestiging.
Heb je er voor gekozen om te betalen met een bankoverschrijving? Dan kan je het geld overmaken naar ons rekeningnummer: NL66INGB0675929946. Vermeld bij het betalen altijd je naam en ordernummer.

Vandaag voor 16:30 uur besteld, zelfde dag verzonden.

X