Phone Casa – nieuwste smartphones, tablets en laptops

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@phonecasa.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Binnen 30 dagen na ontvangst van je product heb je 2 opties:

 • je product ruilen voor een ander product;
 • je product retourneren en je geld terug laten storten.
 • je kunt je keuze aangeven in het online retoursformulier.

Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet terug kunt sturen:

 • software waarvan de verzegeling is verbroken. Dus je kan de nieuwste FIFA niet retourneren na het spelen van een wedstrijdje;
 • digitale activatiecodes, voor bijvoorbeeld Microsoft Office;
 • vouchers, cadeaukaarten en tegoedbonnen. Ook als ze nog niet gebruikt zijn;
 • cartridges en toners waarvan de bescherming en het folie is verwijderd.
 • opgeplakte screenprojectors. Die zijn bedoeld om klappen en stoten op te vangen. Daarom valt een beschadigde screenprojector onder normale gebruikersschade.
  Voor juist uitgevoerde diensten van postbodes en monteurs geven we geen geld terug. Hieronder vallen:
 • installatie- en inbouwkosten;
 • ingewisselde vouchers voor inbouw en/of installatie;

Je kunt binnen 30 dagen nadat je het product ontvangen hebt, je retour aanmelden en terug te sturen. Je hebt 2 opties:

 • je product ruilen voor een ander product.
 • je product retourneren en je geld terug laten storten.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Bekijk hier de uitgebreide retoursvoorwaarden.

Je kunt je keuze aangeven in het online retoursformulier. Na 30 dagen gelden de bovenstaande opties niet meer.

Nee, dit kan helaas niet omdat we uitsluitend originele en nieuwe producten verkopen die vaak van behoorlijke waarde kunnen zijn. We vertrouwen erop dat U als klant weet wat U wilt kopen en hierdoor alvorens tot aankoop over te gaan enig onderzoek heeft gedaan hiervoor.

Meld je retour aan via het online retoursformulier.

 1. Bereid je product voor op de terugreis:
 2. Pak je product goed en stevig in. Daarvoor gebruik je het liefst de originele verpakking. Zo houd je je product schadevrij en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Heb je de originele verpakking niet meer in huis? Geen probleem, we bekijken de staat van je teruggestuurde product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is;
 3. Verzend de verpakking in een stevige doos die je goed afsluit;
 4. Binnen één uur na het aanmelden van je retour ontvang je een bevestigingsmail met een retoursnummer.

Goedkoper product Je ontvangt het restbedrag binnen 5 dagen na ontvangst op je rekening.

Duurder product Je ontvangt van ons een betaalverzoek voor het restantbedrag. Zodra we je betaling binnen hebben, sturen wij het product naar je op.

Vandaag voor 16:30 uur besteld, zelfde dag verzonden.

X